Voorstelling van het bedrijf

We zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Oostakker (nabij Gent, Oost-Vlaanderen).
Als bedrijf onderscheiden we ons door de passie voor het werk en de materialen. Dit komt tot uiting in onze bedrijfsdoelstellingen. Wij willen voor elk van onze klanten een gepersonaliseerd meesterwerk met kwaliteitsproducten afleveren. De aandacht voor de goede kwaliteit van het basisprodukt wordt ook bevestigd door het feit dat we er op staan om onze materialen zelf aan te kopen.

Activiteiten

Onze specialisatie is het ontwerpen en opbouwen van carports, poolhouses, eiken buitenkeukens en afzonderlijke bijgebouwen in hout. De basis van al onze produkten is eik, maar we bieden ook de keuze tot andere afwerkingen. Om een volledige waaier van mogelijkheden te bespreken voor uw specifieke wensen, raden wij u aan om rechtstreeks en vrijblijvend met ons contact op te nemen via het contactformulier .
Ons werkgebied bestrijkt heel België.

 

Wat doen we?

We zijn een Oostvlaams bedrijf dat werkt in heel Belgie  en zich heeft gespecialiseerd in houten bijgebouwen en buitenkeukens. Bovendien kan u bij ons terecht voor strakke bergingen, (moderne) tuinhuizen op maat, stijlvolle carport of een houten terras. Door onze kwaliteitsvolle producten en complete afwerking geven wij uw tuin of zwembadomgeving net dat ietsje meer…

Totaalconcepten

Wenst u een houten terras of een zwembad met alles er op en er aan, maar er zijn nog een aantal voorbereidende werken nodig? Geen probleem, bij AMJCreations organiseren we dat voor u.

Interieur

Om u nog meer van dienst te zijn ook voor totaalrenovatie, hebben we nu ook een ruim assortiment aan meubilair. Zowel landelijke stijl als de meer strakke afwerking kan u bij ons bekomen.

Eiken bijgebouwen

Poolhouses en houten bijgebouwen geplaatst met vakmanschap geven uw eigendom een meerwaarde en laten u extra genieten. Neem vlug een kijkje in een greep uit onze verwezenlijkingen.